پوشش فیزیوتراپی در بیمه تکمیلی

خدمات فیزیوتراپی یکی از خدمات درمانی پرکاربرد و در عین حال پرهزینه هستند. در این مقاله با پوشش فیزیوتراپی در بیمه تکمیلی و مزایای آن آشنا می شویم.

فیزیوتراپی از جمله خدمات درمانی پرکاربرد است که افراد بسیاری به دلایل گوناگونی در طول زندگی خود ممکن است به آن نیاز پیدا کنند. به طور معمول فرآیند درمان فیزیوتراپی زمانبر است و در برخی موارد تعداد جلسات لازم جهت درمان به راحتی دو رقمی می‌شود. در چنین مواقعی هزینه‌های درمان فیزیوتراپی می‌تواند فشار زیادی را به افراد وارد کند. با توجه به این که بیمه پایه برای هزینه‌های فیزیوتراپی پوشش قابل توجهی ندارد، بسیاری از افراد درصدد تهیه بیمه تکمیلی با پوشش فیزیوتراپی هستند. در ادامه این مطلب به بررسی پوشش فیزیوتراپی در بیمه تکمیلی می‌پردازیم.

فیزیوتراپی چیست؟
فیزیوتراپی می‌تواند موجب افزایش کیفیت زندگی بیماران و افراد دارای مشکلات حرکتی شود. از سوی دیگر فیزیوتراپی می‌تواند از آسیب نیز جلوگیری نماید. این نوع درمان در حقیقت یک سیستم توانبخشی و در عین حال مراقبتی است که در بهبود عملکردهای حرکتی، مدیریت بیماری‌های مزمن و … نیز تأثیر بسزایی دارد. بیمارانی مثل ام اس که در خطر از دست دادن توانایی‌های خود هستند، به فیزیوتراپی نیاز پیدا می‌کنند. فیزیوتراپی توسط دستگاه‌های گوناگون و با تشخیص پزشک فیزیوتراپ انجام می‌شود.
خدمات فیزیوتراپی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی
بیمه تأمین اجتماعی یکی از انواع بیمه‌های پایه است که افراد بسیاری از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند. به طور کلی خدمات رایج فیزیوتراپی همچون انواع جریانات الکتروتراپی، شامل تنس، فارادیک، FES، هات پک HP، اینفرارد و اولتراسوند در صورت انجام در مراکز تأمین اجتماعی یا مراکز طرف قرارداد با تأمین اجتماعی تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند. چنانچه مطابق دستور پزشک سایر درمان‌ها لازم باشد هزینه به صورت آزاد محاسبه خواهد شد.
این پوشش‌ها به هیچ وجه برای افرادی که به فیزیوتراپی طولانی مدت نیاز دارند کافی نبوده و متاسفانه هزینه‌های هنگفتی را برای خانواده‌ها به دنبال دارد. با این وجود، می‌توان با تهیه بیمه تکمیلی، از پوشش‌های بیشتری نسبت به بیمه پایه برخوردار گردید.

فیزیوتراپی با بیمه تکمیلی
از آنجایی که افراد بسیاری به خدمات فیزیوتراپی نیاز پیدا می‌کنند و در صورت استفاده از بیمه پایه یا پرداخت آزاد این خدمات درمانی هزینه‌های سنگینی را در پی دارند، بنابراین شرکت‌های بیمه پوشش فیزیوتراپی را به عنوان یکی از پوشش‌های پاراکلینیکی خود در بیمه درمان تکمیلی ارائه می‌نمایند.
نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی برای فیزیوتراپی
جهت اخذ پوشش بیمه تکمیلی در خدمات فیزیوتراپی، نسخه پزشک متخصص الزامی است و با نسخه پزشک عمومی این قبیل هزینه‌ها جبران نخواهد شد. در نسخه می‌بایست تعداد جلسات لازم و اندام‌های درمان ذکر شده باشد. بیمه‌گذاران می‌توانند به سایت کمک‌رسان ایران SOS مراجعه نمایند و برای مرکز فیزیوتراپی مدنظر خود معرفی‌نامه آنلاین دریافت کنند. چنانچه مرکز مورد نظر طرف قرارداد کمک‌رسان ایران نباشد نیز می‌توان با ارائه نسخه پزشک و مدارک مربوط به فرآیند درمان به شعب کمک‌رسان مطابق تعهدات بیمه‌نامه، نسبت به دریافت خسارت خود اقدام کرد.

منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
Scroll to Top